Staj Atölyesi Öğrencileri için Hazırlanıyor!

Öğrencilerimizin yaz staj çalışmalarını yapacakları staj atölyesinde çalışmalar hummalı bir şekilde devam etmekte.

Yeni Mikroskoplarımızın Eğitim Yapılıyor

Laboratuvarımıza alımı yapılmış olan mikroskoplarımızın kurulumları tamamlandı. Eğitimlerine başlandı.

XRD Cihazımız Hizmetinizde

XRD cihazımız hizmete girdi.

Aluam Logo'su Belirlendi

Aluam Logo Anketi sonucunda oyların %25'iden fazlası ile TAÜ Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü'nden Gülsüm Şahan'ın hazırladığı seçilen logo Aluam Logosu olarak belirlenmiştir.

Teknofest sizi bekliyor!

Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST gençleri bekliyor!

Yüksek Başarımlı Hesaplama Laboratuvarı Araştırmacıların Hizmetinde

SANCAR (System and Nodes of Computational Applications and Research) Yüksek Başarımlı Hesaplama Merkezi bir yaşında.

Araştırma Laboratuvarlarımızda Analiz ve Danışmanlık Hizmetleri

Araştırma Laboratuvarları Uygulama ve Araştırma Merkezi, Türk-Alman Üniversitesi'nde mevcut ve kurulmakta olan tüm eğitim ve araştırma laboratuvarlarının kurulumunun ve sürdürülmesinin yönetimini ve organizasyonunu yapacaktır. Kamuya açık olarak hizmet verecek laboratuvarlarımız bünyesinde; analiz ve danışmanlık hizmet talepleriniz için aluam@tau.edu.tr adresiyle irtibata geçebilirsiniz.