Aluam Logo'su Belirlendi

Aluam Logo Anketi sonucunda oyların %25'iden fazlası ile TAÜ Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü'nden Gülsüm Şahan'ın hazırladığı seçilen logo Aluam Logosu olarak belirlenmiştir.

Üniversal Mekanik Test Cihazı Devreye Alındı

18 Mart 2021'de nakliyesi ve kurulumu tamamlanan Üniversal Mekanik Test Cihazı 23.3.2021'de yapılan Eğitim ile beraber devreye alınmıştır.

Cihaz Bilgileri: Shimadzu 100kN AGX-V, Video Ekstansiyometre

Teknofest sizi bekliyor!

Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST gençleri bekliyor!

Yeni ALUAM Binasında Hayat Başlıyor!

Aluam binası yakın zamanda araştırmacılara ve öğrencilere kapısını açmak üzere... Binada son çalışmalar tamamlandıktan sonra mevcut ekipmanların devreye alınmasına geçilecek...

Yüksek Başarımlı Hesaplama Laboratuvarı Araştırmacıların Hizmetinde

SANCAR (System and Nodes of Computational Applications and Research) Yüksek Başarımlı Hesaplama Merkezi bir yaşında.

Araştırma Laboratuvarlarımızda Analiz ve Danışmanlık Hizmetleri

Araştırma Laboratuvarları Uygulama ve Araştırma Merkezi, Türk-Alman Üniversitesi'nde mevcut ve kurulmakta olan tüm eğitim ve araştırma laboratuvarlarının kurulumunun ve sürdürülmesinin yönetimini ve organizasyonunu yapacaktır. Kamuya açık olarak hizmet verecek laboratuvarlarımız bünyesinde; analiz ve danışmanlık hizmet talepleriniz için aluam@tau.edu.tr adresiyle irtibata geçebilirsiniz.